Fél napig kerestek egy 13 éves fiút a Los Angeles-i csatornahálózatban

külföld
2018 április 03., 10:50

link Forrás

Egy akna feletti deszkán játszott barátaival Jesse Hernandez vasárnap, amikor az eltört, a 13 éves Los Angeles-i fiú pedig nagyjából nyolc méter magasságból a csatornafolyamba zuhant. A szűken kanyargó szennyvízfolyam elsodorta Jesse-t.

A fiút úszópárnákra erősített kamerák segítségével keresték és találták meg a tűzoltók egy akna mélyén. 

A mentést vezető Brian Humphrey szerint egy csövön talált kéznyom vezette el őket a gyerekhez, aki nem szenvedett sérüléseket. Összesen százan vették részt az akcióban és több mint 730 méternyi csövet vizsgáltak át fél nap alatt. 

Jesse egy helyi tévének arról beszélt, hogy Isten tartotta életben. Semmit nem látott, alig érzékelt valamit a külvilágból, csak a víz csobogását hallotta maga körül. Szerencséje is volt Jesse-nek, mert a csatornarendszerben sok helyen mérgező a levegő, de ő nem ilyen helyen kötött ki. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.