Gulyás Márton: „Masszív csalássorozattal állíthattak tucatnál is többen országos listákat”

video
2018 április 03., 16:15

Gulyás Mártonék videósorozatban kutatják fel a választáson induló, de valódi aktivitást nem mutató pártokat. A mostani részben a KÖSZ és a Közös Nevező pártok elnökségét és programját igyekszik megismerni, de se irodát, se elnököt, se programot nem talál. A KÖSZ pártközpontjában, Bátonyterenyén a választási hajrá bukolikus nyugalomban telik. A kaput egy mackóalsós, papucsban slattyogó, félmeztelen úr nyitja ki, aki az érdeklődő aktivistára ráhívja a rendőröket.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.