Roland részegen tört-zúzott otthon, aztán kidobta a tévét a hetedikről

bűnügy
2018 április 03., 10:30
comments 10

photo_camera Fotó: police.hu

Garázdaság miatt kell felelnie annak a szegedi férfinek, aki saját bevallása szerint is részeg volt húsvét vasárnap, amikor egy családi vita miatt őrjöngeni kezdett, bútorokat rongált meg és tört össze, majd mikor már nem volt mit aprítani, akkor fogta a tévét, és kihajította az ablakon. 

A 36 éves Rolandot a szegedi rendőrök állították elő és hallgatták ki gyanúsítottként. A feltételezett elkövető beismerő vallomást tett. Nem titkolta a hatóságok előtt, hogy az ünnepek alatt ivott rendesen, és a dobás pillanatában sem volt szomjas. 

Roland egyébként állítása szerint nagyon megbánta a tettét, és ugyan teljesen kivolt idegileg, hajítás előtt még megbizonyosodott arról, hogy nem tartózkodik senki a lakás alatt. 

Garázdaság miatt így is eljárás indul ellene. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.