Roland részegen tört-zúzott otthon, aztán kidobta a tévét a hetedikről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Fotó: police.hu

Garázdaság miatt kell felelnie annak a szegedi férfinek, aki saját bevallása szerint is részeg volt húsvét vasárnap, amikor egy családi vita miatt őrjöngeni kezdett, bútorokat rongált meg és tört össze, majd mikor már nem volt mit aprítani, akkor fogta a tévét, és kihajította az ablakon. 

A 36 éves Rolandot a szegedi rendőrök állították elő és hallgatták ki gyanúsítottként. A feltételezett elkövető beismerő vallomást tett. Nem titkolta a hatóságok előtt, hogy az ünnepek alatt ivott rendesen, és a dobás pillanatában sem volt szomjas. 

Roland egyébként állítása szerint nagyon megbánta a tettét, és ugyan teljesen kivolt idegileg, hajítás előtt még megbizonyosodott arról, hogy nem tartózkodik senki a lakás alatt. 

Garázdaság miatt így is eljárás indul ellene. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.