A Fidesz Orbán Viktor segéd-ujjonszámolóját indítja Szigetváron

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Orbán Viktor a Baranya megyei 4. egyéni választókerületben járt, hogy a Tiffán Zsolt helyett induló Nagy Csaba mellett kampányoljon. Ennek keretében a miniszterelnök közmunkásokkal értekezett a havonta 1 milliót kereső szegényügyi tanácsadója társaságában, és tartott egy mini-választási beszédet is Vajszlón.

Nagy Csaba itt csillogtatta meg odaadását és számolási tehetségét a miniszterelnök mögött állva:

A teljes videót alább lehet megnézni, Orbán arról beszél rajta, hogy mindenki szavazzon a Fideszre, és kapacitálja erre az ismerőseit is.

Orbán egyébként azt is mondta Nagy Csabáról, hogy nagyon jó katona, és ezek alapján tényleg nem is lehet kételkedni ebben, fejben legalább is nagyon ott van, az látszik.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.