A Fidesz Orbán Viktor segéd-ujjonszámolóját indítja Szigetváron

POLITIKA
2018 április 04., 07:27
comments 160

Orbán Viktor a Baranya megyei 4. egyéni választókerületben járt, hogy a Tiffán Zsolt helyett induló Nagy Csaba mellett kampányoljon. Ennek keretében a miniszterelnök közmunkásokkal értekezett a havonta 1 milliót kereső szegényügyi tanácsadója társaságában, és tartott egy mini-választási beszédet is Vajszlón.

Nagy Csaba itt csillogtatta meg odaadását és számolási tehetségét a miniszterelnök mögött állva:

link Forrás

A teljes videót alább lehet megnézni, Orbán arról beszél rajta, hogy mindenki szavazzon a Fideszre, és kapacitálja erre az ismerőseit is.

link Forrás

Orbán egyébként azt is mondta Nagy Csabáról, hogy nagyon jó katona, és ezek alapján tényleg nem is lehet kételkedni ebben, fejben legalább is nagyon ott van, az látszik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.