Orbán most az 1 milliót kereső szegényügyi tanácsadójával látogatott közmunkásokat

politika
2018 április 3., 12:05
comments 115

A miniszterelnök -  akiről előre nem tudhatjuk meg merre jár, mert „újságírókkal nem, csak emberekkel” találkozik a kampány során -  ezúttal Baranyának vette az irányt, hogy Vajsz településen találkozhasson a közmunkaprogram néhány résztvevőjével. Orbán megkóstolta a közmunkások hámozta répát is, és elmondta, nagyra tartja a közmunkásokat és eltökéltségüket, amiért munkából tartják el magukat és családjaikat, és persze a program folytatódni fog. A videó nem túl izgalmas, két érdekessége mégis akad. 

Egyrészt feltűnik Orbán mellett Hegedűs Zsuzsa szegénywégügyi tanácsadója, aki az elmúlt hónapokban és években leginkább balhéi és elszámolási gondjai miatt került reflektorfénybe. A 920 ezres fizetéssel megtámogatott Hegedűs Zsuzsa 2016-ban 2,5 milliónyi reprezentatív költséggel nem számolt el, a kormány titkolózik is miatta, alapítványánál több tízmilliós hiány látszik. 

photo_camera Középen Ómolnár Miklós, jobbra Hegedűs Zsuzsa és mellette Orbán Viktor Fotó: Orbán Viktor/Facebook

A másik érdekesség, hogy az egyik beállítás hátterében feltűnik a Ripost kormánybarát bulvárlap főszerkesztője, a Story Magazin volt első embere, Ómolnár Miklós, akinek kormánymédiában betöltött szerepéről írtunk már mi is. Nem volna meglepő holnap egy terjedelmes Ripost-riport a miniszterelnök vajszi kalandjairól. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt