Bravúrosan kerülték ki a bicikliút közepére került oszlopot Győrben

Kisebb probléma támadt a már nagyon várt, új turbókörforgalom körül Győrben. Egy rossz helyen lévő oszlop a bicikliút közepére került volna, de bátor nyomvonal-újragondolással orvosolták a problémát - írja a Kisalföld.hu.

A lap arról ír, ezzel a megoldással sajnos a gyalogosoknak kijelölt hely lett szűk egy szakaszon: azon a részen ketten egymás mellett már nem is férnek el. A Kisalföld megkérdezte Máthé-Tóth Pétert, a Győri Útkezelő Szervezet sajtószóvivőjét, hogy a lámpaoszlopot miért az út közepébe tervezték? Máthé-Tóth elmondta, több oka is van annak, hogy ez a lámpaoszlop oda került. „Mindenekelőtt az, és ez a magyarázat is, hogy a közműrendszer olyannyira kiépített már az alap alatt, hogy máshová nem lehetett tervezni. Nyilván azt is kiszámította a tervező, hogy a lámpafej mekkora fényt vetít, ez is megszabta a hely kijelölését."

Fotó: Kisalföld.hu

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.