DJ Szecsei szólt a telefonján, amikor kirabolta egy hernádkaki és egy körömi fiú

A rendőrök tíz percen belül elfogták azt a két férfit, akik Miskolcon erőszakkal elvették egy fiatalember mobiltelefonját - írja a police.hu

A Miskolc, Széchenyi úton lévő egyik megállóban várakozott a villamosra egy helyi fiatalember 2018. április 4-én 1 óra körül. Várakozása közben mobiltelefonján zenét hallgatott, amikor két fiatal férfi lépett hozzá, és elkérték tőle a készüléket azzal az indokkal, hogy egy másik zenét indítanak el rajta. (A rendőrségi képek tanúsága szerint addig DJ Szecseit hallgatta a sértett.)

Fotó: police.hu

A telefon tulajdonosa utána hiába kérte vissza a mobilt, azt már nem adták oda, hanem egyikőjük többször megütötte, majd elmentek. A sértett az időközben megérkezett villamos vezetőjének segítségével értesítette a rendőröket, akik tíz percen belül mindkét támadót elfogták, sőt az egyik kapu alá elrejtett telefont is megtalálták.

A rendőrök a 18 éves és a 22 éves hernádkaki, illetve körömi lakcímmel rendelkező testvérpárt a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, továbbá az ügyészségen előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására is.


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.