18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Facebookon élőzte az amerikai nő, ahogy véletlenül lelövi a barátját

külföld
2018 április 04., 06:31

Kritikus állapotban van az az amerikai férfi, akit egy nő lőtt le véletlenül Texasban - írja az ABC News. Az esetet Facebookon élőben közvetítették. 

A vasárnapi felvételen az látható, hogy három ember, két férfi és egy nő ül egy autóban, és két fegyverrel játszanak. A nő aztán véletlenül kibiztosítja és elsüti a pisztolyt, a lövés pedig az egyik férfi fejét találja el. A 25 éves nőt letartóztatták, állítólag el akarta tüntetni a bizonyítékot. Az áldozatot még nem azonosították.Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.