Ideális lesz az időjárás a választáshoz

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az előrejelzések szerint napos, száraz, igazi klassz tavaszi időjárás várható április 8-án, az országgyűlési választás napján. Ahogy Miss Rhode Island mondaná, se túl meleg, se túl hideg, elég egy vékony dzsekit magunkkal vinni a szél miatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint vasárnap napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. A délkeleti szelet élénk, többfelé erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között várható. Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.