A Lánchídon akciózott az Együtt

"Orbán nem Magyarországot, csak a zsákmányt védi" - ez a felirat olvasható azon a hatalmas molinón, amit az Együtt elnöke, Juhász Péter és párttársai feszítettek ki ma hajnalban a Lánchíd Pesthez közeli pillérére.

Juhász Péter szerint az akcióval az Orbán-kormány visszásságaira kívánták felhívni a figyelmet.

A molinó, bár hatalmas volt, a forgalmat végül nem akadályozta, az autók még pont elfértek alatta. Juhász az akció előtt adott nyilatkozatában is megjegyezte, hogy nem akarják megzavarni a reggel munkába igyekvőket.

A Mérce beszámolója szerint negyed órával a molinó felhelyezése után kiérkeztek a tűzoltók és a rendőrök. Az utóbbiak végül leállították a forgalmat, az előbbiek pedig megkezdték a molinó eltávolítását. Ezt amúgy a párt aktivistái is megtették volna, de őket már nem engedték felmászni, mondta kérdésemre Juhász.

UPDATE 8:06: Juhász már úgy nyilatkozott nekem, hogy időközben elhagyta a helyszínt. Így ő nem tudhatta, hogy a tűzoltók végül a helyszínről jelentkező ismerőseim szerint mégsem távolították el az Együtt molinóját.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.