A Lánchídon akciózott az Együtt

POLITIKA
2018 április 05., 05:32
comments 335

"Orbán nem Magyarországot, csak a zsákmányt védi" - ez a felirat olvasható azon a hatalmas molinón, amit az Együtt elnöke, Juhász Péter és párttársai feszítettek ki ma hajnalban a Lánchíd Pesthez közeli pillérére.

link Forrás

Juhász Péter szerint az akcióval az Orbán-kormány visszásságaira kívánták felhívni a figyelmet.

A molinó, bár hatalmas volt, a forgalmat végül nem akadályozta, az autók még pont elfértek alatta. Juhász az akció előtt adott nyilatkozatában is megjegyezte, hogy nem akarják megzavarni a reggel munkába igyekvőket.

A Mérce beszámolója szerint negyed órával a molinó felhelyezése után kiérkeztek a tűzoltók és a rendőrök. Az utóbbiak végül leállították a forgalmat, az előbbiek pedig megkezdték a molinó eltávolítását. Ezt amúgy a párt aktivistái is megtették volna, de őket már nem engedték felmászni, mondta kérdésemre Juhász.

UPDATE 8:06: Juhász már úgy nyilatkozott nekem, hogy időközben elhagyta a helyszínt. Így ő nem tudhatta, hogy a tűzoltók végül a helyszínről jelentkező ismerőseim szerint mégsem távolították el az Együtt molinóját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.