„Gyerekeket fertőz az üres demagógia, legyen a bátorság a vért és kard a pedagógia”

POLITIKA
2018 április 05., 10:28

Molnár Áron, azaz noÁr húzott már egy meglepőt, amikor februárban szabályszerűen elrappelte a migráns, a menekült és a bevándorló definícióját.

link Forrás

Tanulni akarunk című új videójában pedig a kamaszos érzelmek és a szokásos képzavarok mellett olyan, rapszövegben szokatlan sorok jönnek szembe, mint hogy

  • a humor legyen pajzsunk és sisak a jellem / és kéz a kézben küzdjünk a szegregáció ellen
  • az oktatásnak a legnagyobb bukása, / ha fiatalokat nevel csupán lexikális tudásra
  • egy ország csendben hallgatja, / hogy egy diákot a tévében okítanak nyelvtanra
  • mert fontos a mássalhangzók összeolvadása, / de még fontosabb egy szabad ország szabad oktatása
link Forrás

Molnár Áron a vajdasági Újvidéken született. Négyévesen, 1991-ben a háború elől költözött át Magyarországra szüleivel. A budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett 2010-ben Gálffi László és Ács János osztályában. Öt évig a Vígszínház tagja volt, jelenleg szabadúszó. 2013-ban Junior Prima díjat kapott - írta róla a hvg.hu. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.