Gyönyörű tavasz van, emberek!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Nem mondom, hogy nem kellett rá várni, de áprilisra végre tényleg tavasz lett. Ma hajnali 5 óra 40 perckor vannak olyan részei az országnak, ahol már 13 fok van, de még a hűvösebb vidékeken is 7-9! És hozzá ilyen gyönyörű színekben pompázik a hajnal:

Lámpatest, Parlament, Hold, VárFotó: akiraly

A felhőtlen égbolt csalóka, délelőtt nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és a Dunántúlon már esőzések, záporok lesznek. A front keleti irányban végigvonul az országon, így délutánra már a Tisza vonalától nyugatra kell mindenhol esőzésre számítanunk, az ország keleti határvidékén pedig viharos zivatarokra.

Közben viszont kifejezetten kellemes, 17-20 fok lesz, úgyhogy nem kell annyira aláöltözni az esernyőnek.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.