Taxival ment a pénzért az álunoka, rendőrök vártak rá

A 48 éves budapesti L. Attila tavaly szeptember 9-én felhívott egy óbudai idős asszonyt, és magát az unokájának kiadva közölte, hogy balesetet okozott, ezért sürgősen pénzre van szüksége. A férfi ezután találkozót beszélt meg a sértettel, ahol átvette a kicsalt pénzt és az ékszereket.

Több mint egy hónappal később, 2017. október 12-én este egy kőbányai idős asszonyt is felhívott, akit szintén azzal vert át, hogy az unokájának adta ki magát, és közlekedési balesetre hivatkozva pénzt kért. L. Attila a pénzért egy taxival érkezett a X. kerületi Pára utcába, ahol a nyomozók a pénz átadásakor tetten érték, és elfogták.

Fotó: police.hu

A BRFK III. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a csalás miatt indított nyomozást most fejezték be, vádemelésre tettek javaslatot. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.