Trumpnak bekészítettek egy beszédet, de eldobta, mert túl unalmasnak találta

külföld
2018 április 05., 21:52

Az amerikai elnök csütörtökön egy gazdasági fórumon beszélt Nyugat-Virginiában, ahol lett volna egy előre bekészített sorvezetője, de Trump úgy érezte, kicsit unalmas lett volna azt felolvasni két percen keresztül, úgyhogy egy hatásvadász mozdulattal eldobta a papírt.

link Forrás

Végül az előre leírt szöveg helyett arról beszélt, hogy a demokraták még több bevándorlót akarnak vinni az országba, mert azt gondolják, hogy rájuk fognak szavazni. Majd Nyugat-Virginia szenátorát is szidta, amiért Joe Manchin nem szavazta meg az adóreformot. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.