A gödöllői polgármesteri hivatal macskája is szavazásra biztatja a választópolgárokat

ÁLLAT
2018 április 06., 17:28
comments 145

A város méltán népszerű első macskája, Frau Bürgermeisterin von Gödöllő Facebook-oldalán bátorít arra minden magyar állampolgárt, hogy politikai hovatartozástól függetlenül menjen el vasárnap szavazni. A közéleti kérdésekben aktívan megnyilvánuló állat most azt üzeni: 

"Azt mondom, válassz. Ameddig még választhatsz."

A pompás mintázatú macska arról értekezik, hogy mindannyian mások vagyunk, mindenki mást szeret. 

"De így szép a dolog. Mert ugye mi lenne, ha mindenki ugyanolyan lenne? Unalmas lenne a világ. Ameddig van választási lehetőséged, addig megengedheted magadnak azt, hogy válassz" - áll a posztban, amit a kiváló megjelenésű macska adminja posztolt pénteken Facebookra.

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.