A Veszprémi Napló mintha kicsit alulkezelte volna a legesélyesebb ellenzéki jelöltet

Veszprém megye legnagyobb napilapja, a Veszprémi Napló pénteki számában bemutatta a megye választókerületeinek jelöltjeit. A kormányzati sajtókonglomerátum részeként működő lap meglepően tág teret biztosított az ellenzéki jelöltek bemutatására is, egy furcsaság mégis akad.

Az 1-es számú, veszprémi választókerület jelöltjei közül azonos, viszonylag nagy terjedelemben mutatja be a fideszes Óvádi Pétert, az elempés Hites Viktort és a jobbikos Varga-Damm Andreát. A körzetet éppen a parlamentben képviselő, függetlenként is a legesélyesebb ellenzéki jelöltnek számító Kész Zoltánt viszont a "Továbbá:" című szekcióba száműzték, és mindössze annyit közölnek róla:

Kész Zoltán, független.

Ebben a szekcióban a körzet regnáló parlamenti képviselője mellett helyet kapott az MKKP és az Összefogás Párt jelöltje, de itt említik meg azt is, hogy a Momentumnak is van jelöltje a körzetben.

"Annyira fél a hatalom a választástól, hogy a megyei újság ma egyszerűen kicenzúrázott" - kommentálta a történteket a Facebook-oldalán Kész.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.