A Veszprémi Napló mintha kicsit alulkezelte volna a legesélyesebb ellenzéki jelöltet

POLITIKA
2018 április 06., 12:09
comments 85

Veszprém megye legnagyobb napilapja, a Veszprémi Napló pénteki számában bemutatta a megye választókerületeinek jelöltjeit. A kormányzati sajtókonglomerátum részeként működő lap meglepően tág teret biztosított az ellenzéki jelöltek bemutatására is, egy furcsaság mégis akad.

link Forrás

Az 1-es számú, veszprémi választókerület jelöltjei közül azonos, viszonylag nagy terjedelemben mutatja be a fideszes Óvádi Pétert, az elempés Hites Viktort és a jobbikos Varga-Damm Andreát. A körzetet éppen a parlamentben képviselő, függetlenként is a legesélyesebb ellenzéki jelöltnek számító Kész Zoltánt viszont a "Továbbá:" című szekcióba száműzték, és mindössze annyit közölnek róla:

Kész Zoltán, független.

Ebben a szekcióban a körzet regnáló parlamenti képviselője mellett helyet kapott az MKKP és az Összefogás Párt jelöltje, de itt említik meg azt is, hogy a Momentumnak is van jelöltje a körzetben.

"Annyira fél a hatalom a választástól, hogy a megyei újság ma egyszerűen kicenzúrázott" - kommentálta a történteket a Facebook-oldalán Kész.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.