Garázdaság miatt köröznek egy idős asszonyt Budapesten

A lakosság segítségét kérik a terézvárosi rendőrök egy március 9-i garázdaság gyanúsítottjainak előkerítésében. Tájékoztatásuk szerint a gyanúsítottak, akikről fénykép is készült, március 9-én 11 óra 40 perckor szóváltást követően ütötték meg a sértettet a Király utca és az Oktogon között közlekedő villamoson.

A március 9-i garázdaság két gyanúsítottjaFotó: Police.hu - közkincs

A fényképfelvételek alapján a gyanúsított nő inkább nyolcvanasnak tűnik, társa is nyugdíjaskorú.

A terézvárosi rendőrség kéri, hogy aki azonosítani tudja az elkövetőket, ismeri tartózkodási helyüket, vagy van információja a bűncselekménnyel kapcsolatban, az hívja a központi segélyhívószámokat, vagy a telefontanút a 06-80-555-111-es számon. (Via Police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.