Garázdaság miatt köröznek egy idős asszonyt Budapesten

bűnügy
2018 április 06., 05:08
comments 86

A lakosság segítségét kérik a terézvárosi rendőrök egy március 9-i garázdaság gyanúsítottjainak előkerítésében. Tájékoztatásuk szerint a gyanúsítottak, akikről fénykép is készült, március 9-én 11 óra 40 perckor szóváltást követően ütötték meg a sértettet a Király utca és az Oktogon között közlekedő villamoson.

A március 9-i garázdaság két gyanúsítottja
photo_camera A március 9-i garázdaság két gyanúsítottja Fotó: Police.hu - közkincs

A fényképfelvételek alapján a gyanúsított nő inkább nyolcvanasnak tűnik, társa is nyugdíjaskorú.

A terézvárosi rendőrség kéri, hogy aki azonosítani tudja az elkövetőket, ismeri tartózkodási helyüket, vagy van információja a bűncselekménnyel kapcsolatban, az hívja a központi segélyhívószámokat, vagy a telefontanút a 06-80-555-111-es számon. (Via Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.