Gulyás Gergely színvonaltalannak érzi a kampányt :-(

POLITIKA
2018 április 06., 05:14
comments 136

Gulyás Gergely a Fidesz frakcióvezetője. Azé a párté, amely mostanra odáig jutott üzenetei egyszerűsítésében, hogy a kampány záróheteiben teleszórta az országot egy sötét bőrű embereket ábrázoló plakáttal, amire csak annyit nyomtattak rá, hogy "STOP". Gulyás Gergely szerint az idei kampány "színvonalát tekintve minden eddigit alulmúlt". Szerinte erről főleg az ellenzék tehet, bár azért azt megengedte, hogy nem övék a teljes felelősség. "A kizárólagosság túlzás" - mondta a Magyar Hírlapnak, de szerinte az ellenzék az, amely "a botránypolitizáláson kívül semmi másban nem érdekelt".

Gondolom "botránypolitizálás" alatt azt érti, hogy az ellenzék felemlegette az elmúlt négy-nyolc év botrányait, például azt, hogy a miniszterelnök veje olyan pályázatokon jutott milliárdos megbízásokhoz, amiket az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala legalábbis gyanúsnak talált. Vagy mondjuk azt, hogy egy magyar miniszter 1300 milliárd forintnyi vagyon kezeléséről ír alá közjegyző által hitelesített okiratot.

Gulyás szerint a kampánynak inkább az ország előtt álló legfontosabb problémákról kéne szólnia, azt a végtelenül egyszerű üzenetet pedig, hogy migráció=halál, "valós, Európában mindenhol létező és a választási kampányokban megtárgyalt témának" nevezte. Szóválasztásából külön kiemelném a "megtárgyalt" kifejezést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.