Ha csak a hőmérsékleten múlna, a kabátot már el is felejthetnénk

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"12°C" - világított vörösen a Mester utcai patika hőmérős órája hajnali fél hatkor, és ezzel nehéz vitatkozni. Ott, az ötemeletes házak árnyékában még nem sejtettem, hogy a sarkon kilépve el fog sodorni a viharos erejű szél. Az éjjel hidegfront vonult át az ország felett, ennek a maradéka az ország középső és nyugati részén tomboló szélvihar, a Tisza vonalában és attól keletre pedig az esőzés.

FrontátvonulásGrafika: met.hu

A hidegfront szerencsére nem okoz komolyabb lehűlést. Délelőtt az ország nyugati részén 9-12, a keletin 11-13 fokra számíthatunk, nyugaton szél, keleten eső egészíti ki az időjárási jelenségek sorát. A felhőzet a Tiszától nyugatra szakadozottabb lesz, attól keletre napsütésre ne, csak esőre számítsanak.

Délutánra javarészt eláll az eső, a Nyugati országrészben pedig akár 16 fokig is felmelegedhet, és egyre több lesz a napsütés. A hét hátralevő részében Szombaton inkább csapadékos, vasárnap inkább napos idő lesz, és a választás napján akár 22 fok is lehet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.