Két éhes román levágott egy kecskét egy berlini állatsimogatóban

Olyan kétségbeesett, vad mekegést hallottak a berlini Neukölln kerület lakói a Haseheide park gyerekes családok körében népszerű állítasimogatója felől egy február végi napon, hogy azonnal értesítették a rendőrséget. Nem is hiába, mert a kiérkező rendőrök a helyszínen elfogtak egy kést lóbáló és egy fegyvertelen férfit, illetve lefoglaltak egy hátizsákot, benne egy véres kecskelábbal és egy pár véres kesztyűvel. A tényállás megállapítását segítette az ott heverő véres, megcsonkított kecske is.

Mint kiderült, az állatsimogató egyik sztárját, a Lilly névre hallgató nagyszőrű angórakecskét két 29 éves román vendégmunkás vágta le és kezdte el feldolgozni. A férfiak azonnal bevallották a dolgot. Azzal védekeztek, hogy

  • januárban érkeztek Berlinbe építőmunkásként, de nem fizették ki őket, ezért éhesek voltak, hiszen napok óta nem ettek
  • az állatsimogatót farmnak nézték
  • Romániában tanyán nőttek fel, így jól értettek a házi állatok levágásához, amit gyerekkoruk óta gyakoroltak
  • olyan profin vágtak, hogy Lilly garantáltan nem szenvedett

A bíróság most ennek ellenére 10, illetve 9 hónap börtönre ítélte a két kecskehúskedvelőt.

(via Index via Independent)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.