Kocsis Máté mellett kampányolnak a kilencvenes évek Fradi-sztárjai

Vincze Ottó, Lipcsei Péter, Dragóner Attila, Lisztes Krisztián és Szűcs Mihály mondja fel Kocsis Máté legújabb kampányvideóján, hogy miért érdemes a Fideszre adni a két X-et vasárnap.

Mindannyian meghatározó játékosai voltak a Ferencváros kilencvenes években több bajnoki címet nyert csapatának, Lisztes, Szűcs és Vincze az 1995-ös első magyar BL-csapatnak is tagja volt. 

Nagyon szépen felépített íve van a klippnek, ami nagyjából úgy foglalható össze, hogy

„mi aztán tudjuk, milyen igazán küzdeni, szenvedélyesen szeretjük a hazánkat, ahogyan van, és megküzdünk érte most is.”

A budapesti 6. számú választókörzet egyébként egy nyerhető kerület lenne az ellenzéknek, de jelen állás szerint Kocsissal szemben elindul a jobbikos Dúró Dóra, a DK-s Ara-Kovács Attila, az LMP-s Jakabfy Tamás és a momentumos Cseh Katalin is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.