Kocsis Máté mellett kampányolnak a kilencvenes évek Fradi-sztárjai

politika
2018 április 06., 12:28
comments 202
link Forrás

Vincze Ottó, Lipcsei Péter, Dragóner Attila, Lisztes Krisztián és Szűcs Mihály mondja fel Kocsis Máté legújabb kampányvideóján, hogy miért érdemes a Fideszre adni a két X-et vasárnap.

Mindannyian meghatározó játékosai voltak a Ferencváros kilencvenes években több bajnoki címet nyert csapatának, Lisztes, Szűcs és Vincze az 1995-ös első magyar BL-csapatnak is tagja volt. 

Nagyon szépen felépített íve van a klippnek, ami nagyjából úgy foglalható össze, hogy

„mi aztán tudjuk, milyen igazán küzdeni, szenvedélyesen szeretjük a hazánkat, ahogyan van, és megküzdünk érte most is.”

A budapesti 6. számú választókörzet egyébként egy nyerhető kerület lenne az ellenzéknek, de jelen állás szerint Kocsissal szemben elindul a jobbikos Dúró Dóra, a DK-s Ara-Kovács Attila, az LMP-s Jakabfy Tamás és a momentumos Cseh Katalin is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.