Láttak már olyat, hogy egy teljes ország feloldódik? Vasárnap ez is megtörténhet!

elmebaj
2018 április 06., 18:24
comments 193

Ha valaki érvekre kíváncsi, akkor ebben a cikkben hosszasan soroltuk, mivel hergeli a választókat a kormány, és hogy milyen csúsztatásokat, illetve nyílt hazugságokat mondanak a bevándorlás veszélyeiről. 

Emellett többször próbáltuk már parodizálni azt a féktelen nagyotmondást, amivel a Fidesz a nemzethalállal egyenértékűnek állítja be, ha befogadunk menekülteket (annak ellenére, hogy amúgy mindig is fogadtunk be menekülteket, idén is).

De szerintem nem tudtunk jobb paródiát kitalálni annál, mint amit ma Kövér László mondott:

Ha vasárnap rosszul döntünk, Magyarország feloldódik a globalista szennyáradatban

Ez a címe annak az interjúnak, aminek - megmondom őszintén - csak a leadjét, illetve annak is csak az első mondatát olvastam el, de biztos vagyok benne, hogy jól összefoglalta a lényeget:

„Az élhető, normális, magyar Magyarország és egy olyan ország között választunk vasárnap, amit még országnak sem érdemes nevezni, mert végleg feloldódik a globalista szennyáradatban, s aminek már nem lesznek morális kapaszkodói és tabui. Az volna tehát maga a káosz és az elviselhetetlenség – figyelmeztetett Kövér László, a Magyar Országgyűlés fideszes elnöke a PestiSrácok.hu-nak adott nagyinterjúban.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.