Megy, mint a disznó

copywriter
2018 április 06., 04:55

Közölné!

"Az elején közölném! Ez nem a szépen körülírt kamu hirdetés lesz, itt megkapod az autó foga fehérjét is! Szép napot neked!"

photo_camera "Előre közölném, hogy foglalkozós autó mivel ennyi pénzér nem fogsz pikkpakk 20ast kapni. A-B elvisz szépen."

Pro tip

"Ennyi pénzér, még ha csak fogod és kicseréled a hátsó szilentet, hogy ne kopogjon lejárod a 2 év műszakit és kidobod a kukába véleményem szerint akkor is megéri."

Csak jelzi

"Hívj fel dumázzuk le és vidd el. Motorja nem eszi az olajat dolgozik szépen megy mint a disznó. 150-es árajánlatokat nyomkodom kifele csak jelzem."
Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.