Remek idő lesz a választás vasárnapján

időjárás
2018 április 06., 10:13
comments 55

Minden választás előtt óriási kombinálás szokott menni akörül, hogy az adott vasárnap időjárása melyik politikai oldalnak vagy erőnek kedvez. Az ugye alap, hogy rossz időben a kutya sem megy szavazni, ami jelen esetben az alacsony részvételben érdekelt kormánypártnak lenne kedvező. Ennél csak a baromi jó idő jönne jobban a Fidesznek, hiszen baromi jó időben mindenki a telekre megy és hülye lenne szavazni. Bocsánat, ki ne hagyjuk a hagyományosan a Fidesz-KDNP-t támogató változékony időt sem, ami egy csomó választót elbizonytalanít, ezzel is a párt malmára hajtva a vizet.

Most viszont - a jelenlegi előrejelzések szerint - pont az az egyfelé időjárás várható, ami nem feltétlenül a Fidesznek jó:

jó idő lesz, de nem bántóan, sok napsütéssel, de itt-ott azért némi felhővel, 20 fokos maximum hőmérséklettel, de előtte aránylag hűvös reggellel, eső nélkül, cserébe sok helyen heves széllel.

Így aztán bármi elképzelhető, aminél jobb felvezetése nem is lehet egy választási vasárnapnak!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.