Remek idő lesz a választás vasárnapján

Minden választás előtt óriási kombinálás szokott menni akörül, hogy az adott vasárnap időjárása melyik politikai oldalnak vagy erőnek kedvez. Az ugye alap, hogy rossz időben a kutya sem megy szavazni, ami jelen esetben az alacsony részvételben érdekelt kormánypártnak lenne kedvező. Ennél csak a baromi jó idő jönne jobban a Fidesznek, hiszen baromi jó időben mindenki a telekre megy és hülye lenne szavazni. Bocsánat, ki ne hagyjuk a hagyományosan a Fidesz-KDNP-t támogató változékony időt sem, ami egy csomó választót elbizonytalanít, ezzel is a párt malmára hajtva a vizet.

Most viszont - a jelenlegi előrejelzések szerint - pont az az egyfelé időjárás várható, ami nem feltétlenül a Fidesznek jó:

jó idő lesz, de nem bántóan, sok napsütéssel, de itt-ott azért némi felhővel, 20 fokos maximum hőmérséklettel, de előtte aránylag hűvös reggellel, eső nélkül, cserébe sok helyen heves széllel.

Így aztán bármi elképzelhető, aminél jobb felvezetése nem is lehet egy választási vasárnapnak!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.