Remek idő lesz a választás vasárnapján

Minden választás előtt óriási kombinálás szokott menni akörül, hogy az adott vasárnap időjárása melyik politikai oldalnak vagy erőnek kedvez. Az ugye alap, hogy rossz időben a kutya sem megy szavazni, ami jelen esetben az alacsony részvételben érdekelt kormánypártnak lenne kedvező. Ennél csak a baromi jó idő jönne jobban a Fidesznek, hiszen baromi jó időben mindenki a telekre megy és hülye lenne szavazni. Bocsánat, ki ne hagyjuk a hagyományosan a Fidesz-KDNP-t támogató változékony időt sem, ami egy csomó választót elbizonytalanít, ezzel is a párt malmára hajtva a vizet.

Most viszont - a jelenlegi előrejelzések szerint - pont az az egyfelé időjárás várható, ami nem feltétlenül a Fidesznek jó:

jó idő lesz, de nem bántóan, sok napsütéssel, de itt-ott azért némi felhővel, 20 fokos maximum hőmérséklettel, de előtte aránylag hűvös reggellel, eső nélkül, cserébe sok helyen heves széllel.

Így aztán bármi elképzelhető, aminél jobb felvezetése nem is lehet egy választási vasárnapnak!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.