Furgon hajtott gyalogosok közé Münsterben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy jármű felhajtott a járdára Münsterben. A német város rendőrsége szerint többen meghaltak, de pontos adatokat nem közöltek. 

Fotó: -/AFP

A rendőrség mindenkit arra kér, hogy kerülje el a környéket, és ne kezdjen elhamarkodott spekulációkba.

A Rheinische Post 3 halottról és 30 sérültről tud. 

A rendőrség közölte, hogy a furgon sofőrje a helyszínen lelőtte magát.

Nem keresnek további gyanúsítottakat.

Egy szemtanú azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy az autó nagy sebességgel hajtott bele egy étterem kiülős részébe, úgyhogy ő biztos benne, hogy szándékos támadásról van szó. A rendőrség ezt még mindig nem erősítette meg hivatalosan.

(via BBC, Reuters

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.