Nem engedik be a Magyar Narancsot a Fidesz eredményvárójára

POLITIKA
2018 április 07., 19:27
comments 286

A Narancs szeretett volna regisztrálni a Fidesz vasárnapi eredményváró rendezvényére a Bálnában, de ezt a levelet kapták a párt sajtóirodájától:

„Köszönjük az érdeklődésüket, azonban tekintettel a hazai és külföldi sajtóorgánumok nagyszámú jelentkezésére, valamint a helyszín befogadó képességének korlátai miatt az Önök regisztrációs kérelmét nem tudtuk elfogadni.”

Az ugyanott tartott 2014-es fideszes eredményváróra szinte szó szerint ugyanezzel a szöveggel utasították el a Narancs, a Cink és a Hír24 mellett a 444 regisztrációs kérelmét is.

Pontosabban, négy éve először azt mondták a 444-nek, hogy tessék jönni bátran, aztán utolsó pillanatban írtak, hogy mégse, megtelt a hely a sok külföldi újságíróval. Aztán a helyszínen kiderült persze, hogy bőven lett volna még hely.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.