Nem engedik be a Magyar Narancsot a Fidesz eredményvárójára

A Narancs szeretett volna regisztrálni a Fidesz vasárnapi eredményváró rendezvényére a Bálnában, de ezt a levelet kapták a párt sajtóirodájától:

„Köszönjük az érdeklődésüket, azonban tekintettel a hazai és külföldi sajtóorgánumok nagyszámú jelentkezésére, valamint a helyszín befogadó képességének korlátai miatt az Önök regisztrációs kérelmét nem tudtuk elfogadni.”

Az ugyanott tartott 2014-es fideszes eredményváróra szinte szó szerint ugyanezzel a szöveggel utasították el a Narancs, a Cink és a Hír24 mellett a 444 regisztrációs kérelmét is.

Pontosabban, négy éve először azt mondták a 444-nek, hogy tessék jönni bátran, aztán utolsó pillanatban írtak, hogy mégse, megtelt a hely a sok külföldi újságíróval. Aztán a helyszínen kiderült persze, hogy bőven lett volna még hely.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.