Akadozik a valasztas.hu

INTERNET
2018 április 08., 05:27
comments 176

Az első részvételi adatok szerint 1994 óta nem mentek el ennyien szavazni.

Úgy tűnik, akkora az érdeklődés, hogy a Nemzeti Választási Iroda honlapja, a valasztas.hu – amin meg tudod nézni, hogy hol és kire szavazhatsz – nem bírta az iramot, és elérhetetlenné vált. (Az NVI Facebook-oldala 2 éve nem frissült, azt is kár nézni.)

Frissítés: most úgy néz ki, hogy a legfontosabb adatok ezen az egyszerűsített oldalon találhatók meg.

Az isitdownrightnow.com szerint is gondok vannak az oldallal:

photo_camera Forrás: isitdownrightnow.com

Március végén egyébként a Nemzeti Választási Rendszert üzemeltető IdomSoft Zrt. választásirendszer-fejlesztési igazgatója azt mondta: sikeres volt a választási informatikai rendszer főpróbája.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.