Arabnak öltözött férfiak járták Eger belvárosát

politika
2018 április 08., 14:58

Muszlimnak öltözött magyarokba futott egy Egerben átjelentkezőként szavazó olvasónk délelőtt. Elsőre meg se lepődött, végül is Eger történelmi belvárosában akár apropója is lehet annak, ha muszlimnak öltözött szerepjátékosok mászkálnak. De amikor melléjük ért, arra kapta fel a fejét, hogy az egyikük robbantásról beszélt.

link Forrás

"Nem ordibáltak, nem hívták fel magukra a figyelmet, csak azok halhatták, hogy miről beszélnek, akik elsétáltak mellettük" - írta. Felvételt már csak ezután készített róluk.

Egy egri facebookozó délután is találkozott az arabnak öltözött magyarokkal, akik, mikor meglátták, hogy fényképezik őket, befordultak egy mellékutcába.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.