Arabnak öltözött férfiak járták Eger belvárosát

Muszlimnak öltözött magyarokba futott egy Egerben átjelentkezőként szavazó olvasónk délelőtt. Elsőre meg se lepődött, végül is Eger történelmi belvárosában akár apropója is lehet annak, ha muszlimnak öltözött szerepjátékosok mászkálnak. De amikor melléjük ért, arra kapta fel a fejét, hogy az egyikük robbantásról beszélt.

"Nem ordibáltak, nem hívták fel magukra a figyelmet, csak azok halhatták, hogy miről beszélnek, akik elsétáltak mellettük" - írta. Felvételt már csak ezután készített róluk.

Egy egri facebookozó délután is találkozott az arabnak öltözött magyarokkal, akik, mikor meglátták, hogy fényképezik őket, befordultak egy mellékutcába.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.