Csepelen leszakadt egy darab az egyik szavazatszámláló ujjából

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Nemzeti Választási Iroda jelentette, hogy Budapest 17-es szavazókerületben, a XXI. kerületi 9-es szavazókörben a szavazókörben a Szavazatszámláló Bizottság elnökhelyettesét baleset érte.

Azt írják:

„Jobb kezén a mutatóujja az ülőke és a szék lába közé szorult. Ennek következtében az ujjából egy darab leszakadt.”

Mentőt hívtak, a sérültet a mentő elszállította, az SZSZB póttagot vont be, 5 fővel működőképes.

Szavazók a Zugligeti Általános Iskolában az országgyűlési képviselő-választáson 2018. április 8-án.Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Egy másik kisebb baleset is történt: Jász-Nagykun-Szolnok megye 4-es választókerületében, a kengyeli 1-es szavazókörben „a szavazófülkében 11:55-kor a szavazó megbotlott, a fülke összeomlott”. „A szavazó egészségi állapotában nem történt változás, jól érezte magát. A szavazás menetét e körülmény nem zavarta, mert sértetlen szavazófülke rendelkezésre állt” – írják. Az SZSZB tagjai a szavazófülkét helyreállították.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.