Egymás után érkeztek a VIP-ek a Fidesz eredményvárójára, aztán eltakarták őket

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Fidesz eredményvárójának díszvendégei a sajtótól gondosan elválasztva, a Bálna másik részen keresztül érkeznek meg. Egy ablakon keresztül viszont egy ideig figyelemmel kísérhettük, kik várják itt az eredményt - többek között Georg Spöttle, Bakondi György és Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Battyhány körének elnöke.

Aztán pontosan ugyanaz történt, mint 2014-ben: a szervezők paravánokkal takarták el a kilátást a további nézelődés elől.

A sajtónak fenntartott helyen közben többek között Gulyás Gergely, Halász János, Kovács Zoltán és Németh Szilárd nyilatkoznak arról, hogy örülnek a magas részvételnek. Megkérdeztük Szájer Józsefet, hogy mire számít. Azt válaszolta, hogy győzelemre, de arra már nem akart tippelni, hogy meglesz-e kétharmad. 

A teremben rengeteg a külföldi újságíró. Közben a Bálna mögött sörpadokon nézik az emberek az m1-et, és már áll a színpad is, ahol Orbán Viktor beszél majd.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.