Egymás után érkeztek a VIP-ek a Fidesz eredményvárójára, aztán eltakarták őket

videó
2018 április 08., 17:17
comments 43

A Fidesz eredményvárójának díszvendégei a sajtótól gondosan elválasztva, a Bálna másik részen keresztül érkeznek meg. Egy ablakon keresztül viszont egy ideig figyelemmel kísérhettük, kik várják itt az eredményt - többek között Georg Spöttle, Bakondi György és Náray-Szabó Gábor, a Professzorok Battyhány körének elnöke.

Aztán pontosan ugyanaz történt, mint 2014-ben: a szervezők paravánokkal takarták el a kilátást a további nézelődés elől.

A sajtónak fenntartott helyen közben többek között Gulyás Gergely, Halász János, Kovács Zoltán és Németh Szilárd nyilatkoznak arról, hogy örülnek a magas részvételnek. Megkérdeztük Szájer Józsefet, hogy mire számít. Azt válaszolta, hogy győzelemre, de arra már nem akart tippelni, hogy meglesz-e kétharmad.

A teremben rengeteg a külföldi újságíró. Közben a Bálna mögött sörpadokon nézik az emberek az m1-et, és már áll a színpad is, ahol Orbán Viktor beszél majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.