Egyszer még színpadon fogjuk látni azt az interjút, ami a választás napján jelent meg Orbán Viktorral az Origón

idióta rekordok
2018 április 08., 05:12
comments 163

A választás reggelén jelent meg interjú az Origón Orbán Viktor miniszterelnökkel. Az interjút maga a főszerkesztő Gábor László készítette, és mivel már a cikk első mondatának semmi köze a valósághoz („A választásnak komoly tétje van, Brüsszel még az idén, 2018-ban tízezer migránst telepítene Magyarországra”), ezért úgy döntöttünk, hogy inkább csak a kérdésekre koncentrálunk.

Gábor Lászlónak ezeket a kérdéseket sikerült nekiszegeznie Orbán Viktornak:

  • Miniszterelnök úr, ez már a nyolcadik választás, amin Ön a Fidesz vezetőjeként indul. Volt már ekkora a tét?
  • Minden választókörzetben, ahogy korábban említette, két jelölt áll szemben egymással. A kormány jelöltjei és Soros György jelöltjei. Ön szerint Soros személyén kívül mi köti még össze az ellenzék jelöltjeit?
  • Hogyan látja Miniszterelnök úr, az Európai Unió jövője szempontjából mennyire döntő jelentőségű a mai választás?
  • Milyen gazdasági eredmények kerülnek veszélybe, ha a bevándorláspárti erők kerülnek többségbe?
  • Miniszterelnök úr is beszélt róla a pénteki kampányzárón, de mi magunk is sokszor tapasztaltuk, hogy cikkeinket, videóinkat hogyan cenzúrázza a Facebook, a Google vagy a Youtube. Lehet ez ellen tenni valamit?
  • Ha a Fidesz nyer, akkor mi lesz a Stop Sorossal?
  • Este 7 órakor befejeződik a kampány. Hogy van most, a kampány legvégén, és hogyan tervezi, mit fog estig csinálni?
  • Mit kér tehát a magyaroktól, mire buzdítja őket?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.