Élő közvetítés: ezrek várakoznak még a szavazásra a Bocskai úton

Este 7-kor ugyan lezárul a szavazás, a 11. kerületi Bocskai úton azonban még mindig kétezren várakoznak arra, hogy szavazhassanak. A helyszínről élőben közvetítünk.

Azok, akik este 7-ig megérkeztek, sorszámot kaptak, ezek szerint kétezernél is többen vannak. A sorban állók közé kordont is húztak. A helyszínről tudósító Halász Júlia szerint érthetetlenül hatalmas a sor. Úgy tűnik, akár este 11-ig tarthat itt a szavazás.

Addig, amíg itt le nem szavaznak az emberek, a valasztas.hu nem is közöl eredményeket, legalább is 2014-ben így volt, akkor este 10-nél is későbbre nyúlt itt a szavazás.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.