Élő közvetítés: ezrek várakoznak még a szavazásra a Bocskai úton

politika
2018 április 08., 15:46
comments 156

Este 7-kor ugyan lezárul a szavazás, a 11. kerületi Bocskai úton azonban még mindig kétezren várakoznak arra, hogy szavazhassanak. A helyszínről élőben közvetítünk.

link Forrás

Azok, akik este 7-ig megérkeztek, sorszámot kaptak, ezek szerint kétezernél is többen vannak. A sorban állók közé kordont is húztak. A helyszínről tudósító Halász Júlia szerint érthetetlenül hatalmas a sor. Úgy tűnik, akár este 11-ig tarthat itt a szavazás.

Addig, amíg itt le nem szavaznak az emberek, a valasztas.hu nem is közöl eredményeket, legalább is 2014-ben így volt, akkor este 10-nél is későbbre nyúlt itt a szavazás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.