Hiába léptek vissza, nem húzták le őket a szavazólapról

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy olvasónk szólt, Budapest 1-es számú választókerületében, ahol a KDNP-s Hollik István az LMP-s Csárdi Antallal néz szembe, így kapta meg a szavalólapját:

Fotó: olvasónk

Pedig kb. így nézne ki helyesen:

Egy másik olvasónk képe.

Mint látható, az első képen nem húzták ki a szavazólapról az utolsó napokban visszalépő V. Naszályi Márta (MSZP-P) és Fekete-Győr András (Momentum Mozgalom) nevét. Olvasónk azt írta:

„Mikor szóvá tettem, a bizottság egybehangzóan azt mondta, ez csak valamiféle malőr lehet, a többi szavazólapon látszólag minden rendben volt.”

Az eset a ferencvárosi józsefvárosi 4-es választókörben, a Horánszky utca 13-ban történt.

Kerestük az NVI-t, hogy tudnak-e erről a problémáról, miért fordulhatott elő, és hogy mi ilyenkor a teendő. Azt válaszolták:

„Aki ilyen esetet tapasztal, azt javasoljuk, hogy tegyen bejelentést a szavazatszámláló bizottságnál, ill. az illetékes országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságnál.”

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.