Hiller István, ha hajszálnyival is, de hozta az MSZP-nek a 20. kerületet

A szocialista exkultuszminiszter a szavazatok 99,11 százalékos feldolgozottsága mellett 43,09 százalékot szerzett a 20. kerületben, míg a fideszes Földesi Gyula 37,34 százalékon áll. A két jelölt között mindössze néhány ezer szavazatnyi különbség van: Hillerre 18 707-en, Földesire 16 212-en szavaztak, A jobbikos Bencsik János 5350 szavazattal a harmadik a 20. kerületben.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.