Ilyen egy ellenzéki szavazó legédesebb álma április 8-án este

POLITIKA
2018 április 08., 20:21

Egy ország izgul a statisztikán. De mi lenne, ha a statisztika finom lenne és csokis?

Olvasónk, Kriszta megcsinálta az Orbán-korszak legképtelenebb infógrafikáját. De nem pixelekből, hanem tojásból, lisztből és csokiból.

Engem speciel félelemmel töltene el egy ilyen eredmény, az MSZP választási bulijának viszont nagyon jót tenne. Itt mindenki eléggé berezelve várja az eredményt: akikkel beszélgettem, mind azzal kezdték, hogy itt bármi megtörténhet, de olyan arckifejezéssel, mintha a „bármi” azt jelentené, hogy „végbéltükrözés”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.