Megérkezett Tiborcz István a Bálnába

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Orbán Viktor veje is részt vesz a Fidesz eredményváró buliján, de ezt kénytelenek lesznek elhinni nekünk, mert Tiborcz továbbra is a riadt bujkálást választja. A helyszínen tartózkodó fotósunk szerint Orbán Ráhel férje egy háromautós konvojban, egy Range Roverrel érkezett a Bálnához, az anyósülésen ült, 

és amikor meglátta a fotósokat, intett a sofőrnek, hogy menjenek tovább gyorsan.

A Fidesz kiválóságai közben folyamatosan érkeznek a helyszínre, őket itt lehet megtekinteni. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.