„Óráid vannak hátra, Orbán!” - ordították bele a közmédia élő közvetítésébe Londonban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az M1 választási műsorában éppen a londoni tudósítót kapcsolták, aki arról beszélt, hogy még  pár perccel a zárás előtt is rengetegen állnak sorban a Westminster-székesegyháznál, hogy szavazhassanak. Épp arról beszélt, hogy kora délutánig mennyien adták le a szavazatukat, amikor egy beúszó hang kizökkentette:

„Orbán! Óráid vannak hátra, Orbán! Takarodj, Orbán!”

A mögötte álló választók csak nevettek, a tudósító pedig nyelt egy nagyot, és megpróbált úgy tenni, mintha nem hallotta volna. Még elmondta, hogy aki 7-ig beáll a sorba, az még szavazhat, és gyorsan visszakapcsoltak a stúdióba. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.