„Óráid vannak hátra, Orbán!” - ordították bele a közmédia élő közvetítésébe Londonban

POLITIKA
2018 április 08., 17:35
link Forrás

Az M1 választási műsorában éppen a londoni tudósítót kapcsolták, aki arról beszélt, hogy még pár perccel a zárás előtt is rengetegen állnak sorban a Westminster-székesegyháznál, hogy szavazhassanak. Épp arról beszélt, hogy kora délutánig mennyien adták le a szavazatukat, amikor egy beúszó hang kizökkentette:

„Orbán! Óráid vannak hátra, Orbán! Takarodj, Orbán!”

A mögötte álló választók csak nevettek, a tudósító pedig nyelt egy nagyot, és megpróbált úgy tenni, mintha nem hallotta volna. Még elmondta, hogy aki 7-ig beáll a sorba, az még szavazhat, és gyorsan visszakapcsoltak a stúdióba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.