Az Apple alapítója, Steve Wozniak is törölte magát Facebookról

Nemrég írtunk arról, hogy nyilvános üzengetéssé fajult Mark Zuckerberg Facebook-vezér és Tim Cook Apple-vezér nézeteltérése: Cook évek óta azt kifogásolja, hogy a Facebook nem tesz eleget a felhasználók adatainak védelméért, és szerinte az sem helyes, hogy miközben az oldal ingyenesként állítja be magát, valójában a felhasználók adatainak értékesítéséből él. 

Fotó: Vladimir Shtanko/Anadolu Agency

Most ehhez csatlakozott a techlegenda, Steve Wozniak, aki az USA Today-nak adott interjúban mondta el, hogy letörölte magát Facebookról. Hozzátette azt is, hogy akár fizetett is volna azért a szolgáltatásért, cserébe hogy a vállalat ne adhassa el az adatait. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.