Az Apple alapítója, Steve Wozniak is törölte magát Facebookról

internetek
2018 április 09., 14:09
comments 30

Nemrég írtunk arról, hogy nyilvános üzengetéssé fajult Mark Zuckerberg Facebook-vezér és Tim Cook Apple-vezér nézeteltérése: Cook évek óta azt kifogásolja, hogy a Facebook nem tesz eleget a felhasználók adatainak védelméért, és szerinte az sem helyes, hogy miközben az oldal ingyenesként állítja be magát, valójában a felhasználók adatainak értékesítéséből él.

photo_camera Fotó: Vladimir Shtanko/Anadolu Agency

Most ehhez csatlakozott a techlegenda, Steve Wozniak, aki az USA Today-nak adott interjúban mondta el, hogy letörölte magát Facebookról. Hozzátette azt is, hogy akár fizetett is volna azért a szolgáltatásért, cserébe hogy a vállalat ne adhassa el az adatait.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.