Az NVI adatai szerint a szavazás utolsó fél órájában csökkent a részvétel

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A szavazatok 97,52 százalékának feldolgozása alapján 66,27 százalékos részvételt írnak, ez száz százalékra felszorozva 67,96 százalékos részvételt jelent. Ami elég furcsa, mert a 18:30-kor kiadott utolsó részadat szerint addigra már a választók 68,13 százaléka leszavazott, vagyis a Nemzeti Választási Iroda hivatalos adatai szerint, miközben órákig vártunk rá, hogy még az utolsó választó is leadhassa a szavazatát, hirtelen nyoma veszett 0,17 százaléknyi, bő nyolcezer választónak.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.