Egy zabari férfi baseball ütővel vert meg egy 16 és egy 12 éves fiút

bűnügy
2018 április 09., 10:56
comments 28

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság elfogott egy 44 éve éves egy 23 éves férfit súlyos testi sértés, illetve garázdaság gyanúja miatt.

A férfiak egy korábbi konfliktus miatt vasárnap este egy ismerősük zabari családi házához mentek és ott a 44 éves férfi a nála lévő baseball ütővel megütött egy a kapuban álló 16 éves fiút, majd társával együtt a bejárati ajtót és több ablaküveget is megrongáltak.

Ezt követően dulakodás alakult ki a gyanúsítottak és egy 12 éves fiú között, végül a 44 éves férfi őt is megütötte a baseball ütővel.A két fiú a beszerzett elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

Forrás Police.hu
photo_camera Az ablak is bánta Forrás Police.hu

A bejelentést követően a két férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók a 44 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették. (Police.hu)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.