Egy zabari férfi baseball ütővel vert meg egy 16 és egy 12 éves fiút

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság elfogott egy 44 éve éves egy 23 éves férfit súlyos testi sértés, illetve garázdaság gyanúja miatt.

A férfiak egy korábbi konfliktus miatt vasárnap este egy ismerősük zabari családi házához mentek és ott a 44 éves férfi a nála lévő baseball ütővel megütött egy a kapuban álló 16 éves fiút, majd társával együtt a bejárati ajtót és több ablaküveget is megrongáltak.

Ezt követően dulakodás alakult ki a gyanúsítottak és egy 12 éves fiú között, végül a 44 éves férfi őt is megütötte a baseball ütővel.A két fiú a beszerzett elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

Az ablak is bánta Forrás Police.hu

A bejelentést követően a két férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók a 44 éves férfit bűnügyi őrizetbe vették. (Police.hu)


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.