Elsőként tolja át a Stop Soros csomagot a Fidesz a parlamenten

politika
2018 április 09., 05:59

Nem számítottunk ilyen arányú győzelemre – mondta a Fidesz-frakció szóvivője, Halász János hétfő reggel az M1-en. Hozzátette, a közel 70 százalékos részvételnél elért kétharmados győzelem nagyon nagy legitimációt jelent a kormánynak.

Ezért Halász János megerősítette, hogy a kétharmados többség birtokában a Stop Soros törvénycsomagot az elsők között fogadhatják el. Az Országgyűlés várhatóan április végén ülhet össze leghamarabb, ez a kérdés pedig már májusban sorra kerülhet – fűzte hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.