Fekete-Győr András: „Ne higgyétek el, hogy ez a rendszer 2022-ig állni fog!”

Érezzük, amit éreztek. Baromira dühösek vagyunk. Rendkívül csalódottak vagyunk

- kezdte a beszédét Fekete-Győr András, a jelenleg 2,76 százalékon álló, vagyis a a parlamenti bejutásról bőven lecsúszó Momentum elnöke.

Fekete-Győr azt mondta, hogy nem tud gratulálni Orbán Viktornak, mire a közönség „Mocskos Fidesz!” skandálásba kezdett.

Szerinte ezzel az ellenzékkel nem lehet leváltani ezt a rendszert, de 

a Momentum Mozgalom itt fog maradni Magyarországon, 

folytatni fogják a mozgalmi politizálást, és beindítják a cselekvés köreit országszerte. „A parlamenten kívül is el lehet érni eredményeket, módosítani lehet a büntető-törvénykönyvet a korrupció megfékezése érdekében, meg lehet állítani többmilliárdos olimpiai lopást, lehet fejleszteni applikációkat a külföldi magyarok szavazásához” - sorolta a pártelnök korábbi eredményeiket.

Azt is mondta, hogy 21. századi reformkort akarnak, újjászervezik magukat, éjt-nappallá téve fognak dolgozni, „szüleinkért, nagyszüleinkért, önmagunkért”, és készülnek az európai és önkormányzati választásokra. 

Segítsetek nekünk, ne hagyjatok minket egyedül - kérte a meglepően lelkes közönségtől, és köszönetet mondott annak a százezer embernek, aki „a Momentum-generációban látja a jövőt.” 

„Ne higgyétek el, hogy ez a rendszer 2022-ig állni fog! Nem fogjuk hagyni! Maradjunk közösségben, mert úgy erősek vagyunk! Holnap folytatjuk a harcot”

- zárta a beszédét Fekete-Győr.