Fekete-Győr: Tömegek akarnak csatlakozni a Momentumhoz

Több 444 videó?
Szeretném

Fekete-Gyõr András, a Momentum elnöke a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Városháza parkban 2018. április 8-ánFotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

A Momentum elnöke hétfő koraeste érzelmes Facebook-posztban összegezte az elmúlt egy nap tapasztalatait, és arról írt, hogy a vasárnapi „rémálom” óta tömegével akarnak emberek csatlakozni a pártjukhoz.

A NOlimpiával nevet szerzett mozgalom vezetője példaként egy minisztériumi dolgozót hozott fel, aki a vasárnap este felmondott, hogy egész állásban a pártnak dolgozhasson.

Fekete-Győr posztja elsősorban arról szólt, hogy folytatják, mert 150 ezren rájuk szavaztak, és mert ezzel párhuzamosan a rendszerellenzék megbukott, emberek millió ábrándultak ki a baloldalból és a Jobbikból egyaránt. 

„Folytatjuk, mert nem hagyjuk, hogy egy romlott, dőzsölő, nemzetvesztő horda tönkretegye hazánkat. Folytatjuk, mert kitartó munkával tartozunk önmagunknak, szeretteinknek, utódainknak, őseinknek, hőseinknek. (...) Folytatjuk, mert mi vagyunk a jövő. A jövő, ami előbb vagy utóbb, de le fog számolni a múlttal.” - írta még, és azzal zárt, hogy várják a további csatlakozókat, akik nem akarnak elmenni az országból.