Fekete-Győr: Tömegek akarnak csatlakozni a Momentumhoz

Fekete-Gyõr András, a Momentum elnöke a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Városháza parkban 2018. április 8-ánFotó: Mónus Márton/MTI/MTVA

A Momentum elnöke hétfő koraeste érzelmes Facebook-posztban összegezte az elmúlt egy nap tapasztalatait, és arról írt, hogy a vasárnapi „rémálom” óta tömegével akarnak emberek csatlakozni a pártjukhoz.

A NOlimpiával nevet szerzett mozgalom vezetője példaként egy minisztériumi dolgozót hozott fel, aki a vasárnap este felmondott, hogy egész állásban a pártnak dolgozhasson.

Fekete-Győr posztja elsősorban arról szólt, hogy folytatják, mert 150 ezren rájuk szavaztak, és mert ezzel párhuzamosan a rendszerellenzék megbukott, emberek millió ábrándultak ki a baloldalból és a Jobbikból egyaránt. 

„Folytatjuk, mert nem hagyjuk, hogy egy romlott, dőzsölő, nemzetvesztő horda tönkretegye hazánkat. Folytatjuk, mert kitartó munkával tartozunk önmagunknak, szeretteinknek, utódainknak, őseinknek, hőseinknek. (...) Folytatjuk, mert mi vagyunk a jövő. A jövő, ami előbb vagy utóbb, de le fog számolni a múlttal.” - írta még, és azzal zárt, hogy várják a további csatlakozókat, akik nem akarnak elmenni az országból. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.