Lemond Ács polgármestere, mert a Momentum jelöltjeként csak a harmadik lett

POLITIKA
2018 április 09., 11:07
comments 242

Lemond a posztjáról Ács polgármestere, Lakatos Béla, mert a Momentum színeiben indult jelölt a településen leadott szavazatokat tekintve a 3. helyre szorult a vasárnapi országgyűlési választáson. Az MTI-vel közölte:

„A személyemre leadott szavazatok száma azt mutatja, hogy az ácsiak nem értékelték a településért végzett 16 éves munkámat. Így sem lelki erőm, sem kedvem nincs folytatni.”

Lakatos Béla (Momentum) a Hír Tv Egyenesen című műsorában 2017. november 6-án.
photo_camera Lakatos Béla (Momentum) a Hír Tv Egyenesen című műsorában 2017. november 6-án. Fotó: Hír Tv/Youtube

A polgármester – aki korábban függetlenként nyerte el a településvezetői posztot, és most a Momentum képviselő-jelöltjeként Komárom-Esztergom megye 3-as egyéni választókerületében indult – azt mondta: várhatóan 3 hónap alatt lezárja a még folyó beruházásokat, és a nyári szünet előtt benyújtja lemondását a képviselő-testületnek. Lakatos Béla 8 évig iskolaigazgató volt Ácson, majd kétszer polgármesterré választották.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.