Lemond Juhász Péter és az Együtt elnöksége

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Juhász Péter pártelnök először gratulált minden ellenzéki képviselőnek, aki bejutott a parlamentbe. Különösen az együttes Szabó Szabolcsnak, aki Csepelen legyőzte Németh Szilárdot, és így egyéni mandátumot szerzett. Még drukkolnak Vajda Zoltánnak - ő 89 százalékos feldolgozottságnál majdnem 40 százalékon áll, de a fideszes Szatmáry Kristóf több mint 42 százalékos részeredménnyel vezet a XVI. kerületben.

Ami viszont biztos, hogy az Együtt a bejutási küszöb közelébe sem ért, 1 százalékot sem kapott listán.

Ha az Együtt 0.63 százalékos eredménye nem nő tovább, akkor még a kampánytámogatást is vissza kell fizetniük.

„Nem titok, hogy rendkívül csalódottak vagyunk. Azt gondoljuk, hogy mindent megtettünk, és színtiszta lelkiismerettel állunk a választók előtt” - mondta Juhász, majd bejelentette, hogy

a teljes elnökség lemond.

Az ellenzéki együttműködés lehetett volna kicsit hatékonyabb - tette hozzá.

Szigetvári Viktor listavezető szintén lemond, és a HírTV kérdésére azt mondta, hogy az anyagi helyzetükkel majd később foglalkoznak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.