Lemond Juhász Péter és az Együtt elnöksége

választás
2018 április 08., 22:53
comments 81

Juhász Péter pártelnök először gratulált minden ellenzéki képviselőnek, aki bejutott a parlamentbe. Különösen az együttes Szabó Szabolcsnak, aki Csepelen legyőzte Németh Szilárdot, és így egyéni mandátumot szerzett. Még drukkolnak Vajda Zoltánnak - ő 89 százalékos feldolgozottságnál majdnem 40 százalékon áll, de a fideszes Szatmáry Kristóf több mint 42 százalékos részeredménnyel vezet a XVI. kerületben.

Ami viszont biztos, hogy az Együtt a bejutási küszöb közelébe sem ért, 1 százalékot sem kapott listán.

Ha az Együtt 0.63 százalékos eredménye nem nő tovább, akkor még a kampánytámogatást is vissza kell fizetniük.

link Forrás

„Nem titok, hogy rendkívül csalódottak vagyunk. Azt gondoljuk, hogy mindent megtettünk, és színtiszta lelkiismerettel állunk a választók előtt” - mondta Juhász, majd bejelentette, hogy

a teljes elnökség lemond.

Az ellenzéki együttműködés lehetett volna kicsit hatékonyabb - tette hozzá.

Szigetvári Viktor listavezető szintén lemond, és a HírTV kérdésére azt mondta, hogy az anyagi helyzetükkel majd később foglalkoznak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.