Lemond Juhász Péter és az Együtt elnöksége

Juhász Péter pártelnök először gratulált minden ellenzéki képviselőnek, aki bejutott a parlamentbe. Különösen az együttes Szabó Szabolcsnak, aki Csepelen legyőzte Németh Szilárdot, és így egyéni mandátumot szerzett. Még drukkolnak Vajda Zoltánnak - ő 89 százalékos feldolgozottságnál majdnem 40 százalékon áll, de a fideszes Szatmáry Kristóf több mint 42 százalékos részeredménnyel vezet a XVI. kerületben.

Ami viszont biztos, hogy az Együtt a bejutási küszöb közelébe sem ért, 1 százalékot sem kapott listán.

Ha az Együtt 0.63 százalékos eredménye nem nő tovább, akkor még a kampánytámogatást is vissza kell fizetniük.

„Nem titok, hogy rendkívül csalódottak vagyunk. Azt gondoljuk, hogy mindent megtettünk, és színtiszta lelkiismerettel állunk a választók előtt” - mondta Juhász, majd bejelentette, hogy

a teljes elnökség lemond.

Az ellenzéki együttműködés lehetett volna kicsit hatékonyabb - tette hozzá.

Szigetvári Viktor listavezető szintén lemond, és a HírTV kérdésére azt mondta, hogy az anyagi helyzetükkel majd később foglalkoznak.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.