Rossz irányba dőlt el a felrobbantott siló Dániában

Egy könyvtárban és egy zeneiskolában keletkeztek károk, miután egy 53 méteres siló tervezett lerombolása során valamit nem sikerült jól kiszámolni, és az épület a szándékolthoz képest a másik irányba dőlt el. 

A vízparti épületet még pénteken rombolták le a dán Vordingborg városában, de a félresikerült rombolást csak hétfőre kapta fel a világsajtó. Egyelőre nem tudni, mi lehetett a hiba oka, a robbanásügyi szakértők azt mondják, hogy az előkészületek során minden rendben lévőnek tűnt, most majd vizsgálat indul. Senki nem sérült meg, de a helyi kulturális központot megviselték az események: 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.