Sajtótájékoztatót a vesztesek tartanak - mondta Rogán, és elhúzta Orbánt az újságírók elől

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Orbán Viktor, Rogán Antal és Habony Árpád együtt bukkant fel a Bálnánál, ahol először még válaszolt a külföldi újságíróknak, akik a választás eredményéről kérdezték.

„I’m happy”

- mondta Orbán a hvg.hu beszámolója szerint. Amikor a lap újságírója azt kérdezte, hogy mi lesz holnap az első intézkedése, Orbán hasonlóan szűkszavúan válaszolt: „Majd holnap.”

De az új jelszót Rogán adta ki, aki eltolta Orbánt az újságírók elől, és annyit még odavetett, hogy

„sajtótájékoztatót a vesztesek tartanak”.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.