Sajtótájékoztatót a vesztesek tartanak - mondta Rogán, és elhúzta Orbánt az újságírók elől

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Orbán Viktor, Rogán Antal és Habony Árpád együtt bukkant fel a Bálnánál, ahol először még válaszolt a külföldi újságíróknak, akik a választás eredményéről kérdezték.

„I’m happy”

- mondta Orbán a hvg.hu beszámolója szerint. Amikor a lap újságírója azt kérdezte, hogy mi lesz holnap az első intézkedése, Orbán hasonlóan szűkszavúan válaszolt: „Majd holnap.”

De az új jelszót Rogán adta ki, aki eltolta Orbánt az újságírók elől, és annyit még odavetett, hogy

„sajtótájékoztatót a vesztesek tartanak”.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.