A Fideszben úgy számolnak, hogy három héten belül megalakul az új kormány

A Fidesz frakcióvezetője hétfő este az ATV-n arról beszélt, hogy az új országgyűlésnek 30 napon belül össze kel ülnie. Bár Gulyás Gergely szerint nem sürgető a kormányalakítás, mert nem egy teljesen új adminisztrációt kell felállítani, de úgy számol, hogy május közepén vagy végén jó eséllyel meg tud alakulni az új kormány.

Kedden már a Magyar Idők is arról írt, hogy három héten belül megalakulhat az új országgyűlés, május elején pedig leteheti az esküt a negyedik Orbán-kormány. Addig döntenek a személycserékről. A kormánylap szerint a képviselők az elsők között szavaznak Stop Soros-törvénycsomagról, illetve a jövő évi költségvetésről és adóügyi jogszabályokról is. Úgy néz ki, hogy a Fidesznek a civileket korlátozó Stop Soroshoz egyedül is meglesz a kétharmados többsége. És még a többi kétharmados tervüket is bepótolhatják

A kormánylap megemlíti, hogy Hétfőn Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője értekezleten köszönte meg a kampánystáb munkáját, egyben értékelték a választási mozgósításon szerzett tapasztalatokat hétfőn Rogán Antal egy értekezleten köszönte meg a kampánystáb munkáját, és értékelték a választási mozgósításon szerzett tapasztalatokat.

Azt a lap már nem részletezte, hogy miért a minisztériumból szervezték a választási mozgósítást. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.