Attól fél a fideszes képviselő, hogy a győzelem után a kormány tovább rabolja az országot

Az mno.hu vette észre, hogy Sebes Gábor, budafok-tétényi fideszes önkormányzati képviselő egy meglepően őszinte bejegyzést tett közzé Facebookon. 

„Örültem a Fidesz nagyarányú győzelmének, de nagyon tartok tőle, hogy a pártban és a kormányban lesznek majd olyanok, akik ezt újabb felhatalmazásnak tekintik az ország megkárosításának a folytatására”

- írja Sebes, aki szerint „a jobboldali, konzervatív közönségre is elviselhetetlen lelkiismereti terhet rak” a korrupció. „Nem lehet Nekünk Magyarország az első szlogennel kampányolni, kijelenteni, hogy 'szenvedélyesen szeretjük Magyarországot, és készen állunk arra, hogy mindent megtegyünk érte', arról beszélni, hogy meg akarjuk őrizni kereszténynek az országot, meg arról elmélkedni, hogy a kereszténység nem csak hit, hanem kultúrát is létrehozott, miközben szemérmetlenül meglopják az államkincstárat.”

Keményen ír Rogánékról is, úgy véli,

 „Rogán Antal, Semjén Zsolt és Kósa Lajos annyira ostobának és kapzsinak bizonyultak, hogy nincs helyük az ország vezetésében.”

A Másnap című bejegyzés itt vagy alább olvasható.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.