Nagyon csalódott a fideszes Gyopáros Alpár, mert csak 64%-ot kapott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Káprázatos interjút adott a csornai fideszes a Magyar Időknek: a jó hangulatú beszélgetés legelején ki is derül, kicsit elégedetlen az eredménnyel  a képviselő úr. Gyopáros Alpár nem azért morcos, mert nem lett meg egyéni körzetben a kétharmad, hanem „mert a legnagyobb arányú vereséget nem én mértem a második helyezettre.” Kiderül továbbá, hogy ha az ember nem csinál valamit, akkor annak kevesebb eredménye van, mint ha csinálja.

 Hány százalékot köszönhet ebből a csaknem 65 százalékból a helyben elvégzett munkának?
– Ezt képtelenség pontosan megmondani. Egy biztos: ha nem végeztük volna el a munkát, akkor kétségtelenül lényegesen rosszabb eredményt értünk volna el vasárnap.

Fotó: Facebook/Gyopáros Alpár

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.